Donald first

Om maar met D.Trump te spreken. Ik heb het helemaal gehad met die Obama. Een nieuwe frisse wind waait door het Witte Huis. Iedereen wil met Donald naar bed. Tenminste alle vrouwen denk ik. Afgezien van dat toupetje dat hem zo schattig staat, zijn zure mondje en dan die stem…..Kijk. Dat had die Obama nou weer niet. Maar deze man doet me echt wat. Het lijkt me doodgewoon zo`n heerlijke vent in bed.

Mijn zus valt op Poetin. En het geeft helemaal niet als je zijn naam verkeerd uitspreekt. Ik zie het al helemaal voor me…. Vladimirowitsj en Donaldje. Op hun soleksje eerst over de Afsluitdijk en dan met de laatste boot vanaf Den Helder richting Tezzel. Poetin kan de x niet uitspreken en zo is het dan Tezzel geworden.

Mijn moeder is speciaal naar de kapper gegaan om er zo goed mogelijk uit te zien. Het konijn heeft een prachtige jurk aangedaan, de poezen en de hond zien er geweldig uit. Zelfs het Mariabeeld huilde een traantje. I wanna be sedaded of zoiets en weg ermee,We willen olievelden en de koude oorlog. We willen grote borsten en een aftrek bh. We willen plassex en knoflook, nadat we eerst mama`s boerenkool hebben gegeten.

Ach ach en ach.Donaldje is erg met zijn nieuwe schoonmoeder aan het flirten en net kreeg ik een zweepje tegen mijn billen. Mister Rusland ging er eens lekker voor zitten met de hond en het konijn op schoot. Mijn zus zit het leven weer helemaal zitten. En dat wordt tijd ook. Na een vreselijke tijd met De Hulk, die altijd zo snel door zijn overhemden heen was, is ze van dat probleem bij Poetin tenminste af. De man…. – is het wel een man? – heeft veertig boxershirts en dertig smokings. Allemaal keurig gestreken.

Jekaterina wordt Katja, Peggy Sue wordt Jim Bob en Jolande Beumkes wordt Rollade Buemkes. We voelen ons heerlijk en na de vorige uit de hand gelopen party gaan we voor nog meer Stroganoff wodka. Intussen speel ik wat op op mijn blokfluit en oh oh oh wat heb ik toch een heerlijke man. Met Melania en Ivanka is het voorgoed afgelopen. De ouwe kapotte eend kon zoveel bontjassen niet meer dragen. Nadat Melania bijna gestikt was in haar nieuwste collier heeft mijn solide Donald het uitgemaakt.

Nadat een kudde indianen het Witte Huis heeft aangevallen en een dik aantal mexicanen zoveel peper in èèn van de enorme onderbroeken van Donald  heeft gestopt dacht zelfs dokter Waverijn dat we hier te maken hadden met de nieuwe Mick Jagger. Hij liet maar van die akelige scheten en hij liep zo vreemd…. Tja heeft Donaldje helemaal zelluf gedaan. En hij doet al zo raar de laatste tijd. “Welnee!!!!!!”, zei Poetin, “Hij is gewoon heerlijk zichzelf bij jou”.

“Dubbel gezellig”, bromde Obama in een van zijn laatste toespraken.Iedereen voelde natuurlijk dat dit helemaal uit de hand ging lopen. Donald wilde vluchten naar Mexico maar dat kon ook weer niet want daar stond een hele hoge muur. Dan maar over de gebalsemde graven van een indianenkerkhof. Maar dat kon ook niet, want Donald was heel bang voor zombies. America first!

En zo lepelden we maar eens een heerlijk kopje soep . “Nou kerel”, zei mamma, ” hier ben je veilig, “als jij de katten nou eens lekker gaat voeren”. “Mag ik hier roken”‘ vroeg Vladimirovitsj”. Mama knikte maar en gaf hem het laatste beetje weed wat ze nog in huis had. “Eigenlijk is het voor Carel”, schaterde ze, “Maar die loopt tegenwoordig zo merkwaardig op die kalkpoten”.

“Ik ben weer op tv”, mompelde Donald . Ach ach en ach. Zo keken we naar het laatste journaal en ja hoor… Donaldje zelluf helemaal gedaan .”Knap hoor”, mompelde mamma, “Kerel, hier ben je veilig…”. En ze drukte Donald tegen haar enorme borsten. “Veilig hè”, zei Vladimirovitsj. En we snurkten.GGGggggggnagna.zzzzzzzzz.

 

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.