Mijn eigen bankje

posted in: texeliana | 0

P1040256

Het eiland wordt als eilanddichter toch wat meer van mij, roop in de openbare ruimte. Nu weer in het nieuwe natuurgebied De Hanenplas, waar een feestelijk onthuld bankje mijn visie op deze broedplaats in de vorm van een senryu weergeeft. Die bankjes zijn nu eenmaal niet zo groot en in het kader van een vergroot bereik door toegenomen begrijpelijkheid houd ik het liever simpel, van mijn visie op de boom als black box in de zin van Popper raken die arme uilen alleen maar verder van de leg. Staatsbosbeheer was er in ieder geval blij mee, ik wacht tot ik de eerste glimlachende toeristen van “mijn” bankje zie opstaan.

staatsuilbeheer

de vogelakker
geeft velduilen een plekje
voor muizenissen

P1040255

Facebooktwitterlinkedinmail

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.