Help de kleine miljonair

posted in: alt.facts.realitycheck | 0

De BVMKM, de belangenvereniging voor de midden- en kleine miljonair, luidt de noodklok over de toestand van de kleine miljonair. Met name in de vermogensklasse tot 50 miljoen bereiken de vereniging steeds vaker alarmerende signalen.

Energieprijzen, de kosten van hun toch al bescheiden wagenparkjes, musicaltickets… Het groeit deze groep miljonairs in toenemende mate boven het hoofd. Er zijn de vereniging schrijnende gevallen ter ore gekomen: over miljonairskinderen in het openbaar onderwijs, in Aerdenhout werd een verwarde miljonair van straat geplukt, op zoek naar een sterrengaarkeuken, en het aantal door schuldeisers in beslag genomen Ferrari’s en Lamborghini’s was in 2023 nu al groter dan het aantal verkochte exemplaren.

De BVMKM roept daarom burgers in het hele land op, gul te geven voor de kleine miljonair, zodat deze onmisbare schakel in de economische voedselketen zich kan blijven concentreren op zijn kerntaken: belastingontduiking, golf en sloeponderhoud. Tevens maakt de vereniging zich sterk voor het zgn. “villamiljoen”, een eenmalige aankoopsubsidie voor onroerend goed in het topsegment, om leegstand in bestaande miljonairskernen tegen te gaan.

Facebooktwitterlinkedinmail