posted in: roop leest | 0

Een van de verworvenheden van de digitalisering dezer dagen is de newsfeed. In deze feed worden koppen getoond van actualiteiten en… Laat ik het dingen noemen. Een ki schotelt je een koppenmix voor op basis van aannames over je interesses. Zo staat er elke dag wel een nieuw recept in mijn newsfeed, maar ook de Duitse taalquiz uit Die Welt komt steeds weer terug, net als de oorlog in Oekraïne. Dit om maar even aan te geven dat een aantal van die aannames best kloppen.

Iets wat ook steeds terugkomt in mijn newsfeed zijn artikelen van een site namens mannenzaken en daar heb ik nooit om gevraagd. Die stond er direct na het inrichten van mijn telefoon al, waarschijnlijk al nadat ik mijn geslacht had ingevuld. Wie wil weten hoe de bh van Jutta Leerdam eruitziet als ze de rits van haar schaatspak na de rit omlaag trekt, is hier aan het juiste adres. Wie zulke inzichten vergezeld wenst te zien gaan door hijgerige commentaren, waarvan je niet weet of de gebruikte inkt bestond uit klam zweet, speeksel of zaad, komt hier volledig aan zijn trekken.

De juice bestaat hier uit bezwete vrouwenlijven in strakke pakjes, die niets anders doen en willen dan “hun volgers gek maken” (sic). En zoals reeds mijn op zich keurig getrouwde, maar ook niet blinde vader bij zowat elke zingende >= c-cup zijn hormonen een vijgenblad voorhing door te stamelen dat het meiske erg getalenteerd was, zo doet ook mannenzaken mannenzaken. Er wordt ernstig de nadruk gelegd op hoeveel training er wel niet nodig is om zo’n prachtig lichaam te ontwikkelen en hoeveel talent je wel niet moet hebben om zo veel te mogen trainen.

Hier blijft geen lip ongelezen, geen borst ongekoesterd en iedere bil is een boek, dat er naar hunkert om gelezen te worden. En vergeet vooral niet dat die meisjes er naar snakken om zo bekeken te worden. Welke tweeëntwintig-jarige vrouw vindt het nou niet geweldig om zich in de vuurlinie van digitale bukkake door overjarige geilneven terug te vinden?

Zelf lezen: zie https://mannenzaken.nl

Facebooktwitterlinkedinmail